Camilla Lindberg (fp) ende alliansledamot som röstade nej till FRA-lagen

Det finns bara en alliansledamot som röstade nej till den s.k. FRA-lagen och det var Camilla Lindberg från folkpartiet i Dalarna.

Jag skrev redan innan omröstninen att alliansen behöver ledamöter som röstar nej så att det finns någon kvar för alla liberaler att som är emot FRA-lagen att rösta på 2010. Nu finns det en sådan i Dalarna och det är Camilla Lindberg.

Hon har tidigare visat sig självständig och liberal när hon protesterade mot spelmonopolet. Hon protesterade bl.a. genom att ha på sig en röd Ladbrokes-t-shirt i riksdagen. Camilla Lindberg är liberalast i riksdagen.

5 reaktion på “Camilla Lindberg (fp) ende alliansledamot som röstade nej till FRA-lagen

  1. admin

    Då lär hon få massor med kryss i nästa riksdagsval!. halva bloggosfären kan nog fås att driva hennes kampanj!

  2. Peppe

    Jag hade hoppats på att åtminstone någon moderat hade ryggrad nog att lägga en nej-röst men icke. Synd att Camilla tillhör fel valkrets, annars hade hon säkert fått min röst nästa väl.

  3. Simon

    Hon är den enda jag kan tänka mig att rösta på i alliansen. Men då undrar jag, om man kryssar henne då får vi ju leva med FRA-lagen flera år till i alla fall. Jag har ingenting gemensamt med vänster när det gäller skattepolitik osv, men jag kommer nog tyvärr att lägga min röst åt vänster för det alliansen har gjort nu är så otroligt pinsamt.

Kommentarer inaktiverade.