FRA-motståndaren Camilla Lindberg (fp) hotades med utfrysning

I SvT:s Gomorron Sverige kl. 06.00 talade den folkpartistiske FRA-motståndaren Camilla Lindberg ut om de påtryckningar hon utsattes för av gruppledaren Johan Pehrsson.

”Johan var inte speciellt lysande. Jag kände mig ganska ofta som en femåring som blev uppläxad”

7 reaktion på “FRA-motståndaren Camilla Lindberg (fp) hotades med utfrysning

 1. Kusin Anna B

  Jag såg inslaget. Camilla verkar väldigt vettig. Det är ju precis såna friska fläktar vi behöver i svensk politik. Och på många andra håll. Och mobbning är ju tyvärr mycket, mycket vanligare än man vill tro. Kollegor som behandlar en som en femåring. Och utfrysning. Vi blir upprörda över att det förekommer i skolorna. Men det är ju mycket vanligare och mycket mer accepterat bland vuxna. Fast inte överallt, tack och lov.

  Fler positivt tänkande individualister!!!!!

 2. Kusin Anna B

  Det verkar bara vara jag som håller mig till den här delen av bloggen. Men jag tycker att det var bra att se Camilla uttala sig med egna ord på TV. Så hon inte bara blir ett ”fenomen”. Jag tror hon gör större nytta utan ”fenomen”-stämpel. Fast ibland undrar jag om svenskarna hellre vill ha fenomen att prata om än verkliga människor av kött och blod som säger sin mening. Jag föredrar i alla fall det omvända. Och jag hoppas att det gör mig till en alldeles vanlig ”Svensson”. Det är väl också därför många är FRA-motståndare. För att förhindra att en helt vanlig laglydig ”Svensson” blir utpekad, uthängd och får sin integritet kränkt. Det var i alla fall vad jag trodde.

 3. Fytne Inläggsförfattare

  Det är bra att höra saker och ting från hästens mun. Visserligen går det ju att klippa och redigera, men i pressen får man helt förlita sig på att journalisten är ärlig och utan sluga baktanker.

 4. Kusin Anna B

  Nej, och det är väl tur att det finns flera sätt att uttala sig på. Och det handlar ju om etik, precis som på alla andra områden. Sen kan man ju alltid diskutera skillnaden mellan baktankar, antydningar, tolkningsmöjligheter, tvetydigheter, felsägningar o.s.v. Hela skalan finns ju. Ju fler som kommer till tals, desto mindre sannolikhet att rötäggen får ett överdrivet inflytande. Och när det gäller pressen och annan media, så är det ju inte bara journalisten som ska vara ärlig. Man ska ju kunna värdera sina källor också. Och det är ju inte alltid det lättaste. Det gäller väl för journalister precis som för vanliga dödliga gissar jag. Det här är knappt redigerat alls. Kan tilläggas.

 5. Fytne Inläggsförfattare

  Godiva,

  Jag har länkat till inlägget i bloggen. Bara att klicka.

 6. Marcus i Fösse

  Ja jisses! All moral lika så kan man ju undra hur det tänker rent strategiskt. ”Hm Nu har vi vikande stöd, då mobbar vi våra medarbetare litet så att det sätter fart på riktigt.” Hur var det nu? Betyg i uppförande?

Kommentarer inaktiverade.