Mer om SSUs idiotier

Johan Ingerö skriver under rubriken:

S-ledningen ansvarig för infantilt ungdomsförbund

Lite märkligt är det att det enda ungdomsförbund som faktiskt disponerar ett antal egna kursgårdar har de i särklass mest obildade och enfaldiga medlemmarna.

Egentligen är jag inte särskilt förvånad eller upprörd. De två senaste SSU-bossarna har avgått efter krogslagsmål respektive ekonomiska oegentligheter. Organisationstopparna super och smetar bajs(!!) på sina hotellrum och sticker sedan åt städerskan någon extra hundring för att ta hand om saken. Dess senaste medlemsregister var till åttio procent ett påhitt som syftade till att lura till organisationen ytterligare skattemedel.

Så mätt med SSU-mått är detta knappast någon stor sak.

Dick Erixon skriver under rubriken:

Svensk vänster beundrar terroristen Ulrike Meinhof

Frågan nu är väl hur länge det dröjer innan svenska vänstern begår en terrorhandling som dödar. För mig bevisar den här hållningen att väntern saknar argument. Man vet att man inte vinner debatten mot frihet och demokrati. Då tar man till andra metoder. De mest primitiva.

Mary X Jensen skriver i sin blogg MinaModerataKarameller… under rubriken:

Snacka om cynism…

Man klagar på borgarnas människosyn när de vill att alla ska arbeta efter förmåga. Själva tycker det att det är helt OK att matförgifta andra. Hua…

3 reaktion på “Mer om SSUs idiotier

 1. Karbid

  Egendomligt att Dick Erixon inte kan se att Åsa Linderborg faktiskt *kritiserar* dem som beundrar Meinhof, inte tvärtom. Men med blåfärgade glasögon är det väl svårt att se den faktiska texten.

  Om SSU-idiotierna kan jag tyvärr bara hålla med. Men vi är många inom vänstern som tar avstånd från dessa vidrigheter.

 2. Nicklas Eriksson

  …och rätt många som inte bryr oss men ändå inte kan låta bli att tycka att manschettknapparna på Näringsbristens hus gott kunde ha det. Lovar att det skrattades gott i fikarum över hela landet.

 3. Fytne Inläggsförfattare

  Nicklas,

  Kan du utveckla vad du menar med att ”manschettknapparna på Näringsbristens hus gott kunde ha det”?

  I min värld är det samma åsikt som SSU Stockholm har. Ska man matförgifta sina ”motståndare”? Eller ska man inte det, fast när någon gör det är ändå något de ”gott kunde ha”? Varför i så fall? Är personalen på Svenskt Näringsliv alldeles särskilt förfärliga jämfört med oss andra svenskar?

  Om inte organisationen Svenskt Näringsliv fanns, vem skulle LO-förbunden då teckna kollektivavtal med?

Kommentarer inaktiverade.