Vallokalen – en del av socialdemokraternas valkampanj

När LO-förbundet byggnads, tillsammans med socialdemokraternas förstanamn Marita Ulvskog, samlades i Vaxholm för att förtidsrösta, som en del i sin kampanj i Europaparlamentsvalrörelsen, ordnade vallokalen extraöppet. Vallokalen skulle öppna först kl. 10, men för att vara socialdemokraternas kampanj behjälpliga öppnades lokalen kl. 9. Vallokalen blev således en del av socialdemokraternas valmadskineri.

Hur orimligt detta förfarande är inser man om man funderar på om de ställt upp på ett liknande sätt om t.ex. sverigedemokraterna ringt och begärt extraöppet vallokalen för att det passade deras kampanj.

Maria Eriksson skriver utförligt om incidenten i Svensk Tidskrift här.

En reaktion på “Vallokalen – en del av socialdemokraternas valkampanj

 1. bob

  Varfor har Mona Sahlin utsett Marita Ulvskog som forsta kandidat till Eu ?
  Kunnsskap,lamplighet och omdomme saknas totalt och hon har inte tidigare gjort annat an motarbetat och obstruerar EU nar hon kunnat.
  Omdommeslosa uttalanden om Leijonborg som valdtaktsman, borgeliga valsegern som statskupp och att EU ordforande skall avga ar hennes satt att profilera sig ,samarbete i EU for att landet skall fa fa valuta for de miljarder som satsas ar omojligt med henne dar.

  Men nar en mangmiljonersattning blir mojlig att fa for henne forsvinner omedelbart hennes ideologi och det ar bara den arbetsfri dronartillvaron for en fantasiersattning hon ar ute efter.

  Men varfor utsag Mona Sahlin henne?
  Hon har tidigare ordnat ett toppjobb at sin dotter pa skattebetalarnas bekostnad och ar detta att utse Marita Ulvskog nagon kompensation eller gentjanst?
  Mona Sahlins man som ar utbildad kock blev utsedd till VD i ett foretag dar Marita Ulvskog ar styrelseordforande.

  Hur manga kockar har blivit VD i tidningsforlag?
  Var det Mona Sahlin som ordnade det jobbet ocksa.

Kommentarer inaktiverade.